school_logo.jpg
vrijdag
Opendag_2.jpg

22 Maart - Open dag

Voor ouders van kinderen die zich aan het oriënteren zijn op een school voor hun kind, houdt Stichting Proominent jaarlijks een open dag. Alle scholen van Prooment zetten hun deuren op die dag open voor nieuwe ouders. Zo ook de Ericaschool.

Vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom op onze school. U wordt ontvangen door ouders van de ouderraad met een kopje koffie of thee. Zij kunnen u alvast wat vertellen over de school. Daarna geven we u inhoudelijke informatie over de school. We vertellen u over onze werkwijze, onze speerpunten, de sfeer binnen de school, de resultaten die de school behaald en verder alles waar u vragen over heeft.

Daarna kunt u een kijkje nemen in de klassen. Op deze dag neemt de school deel aan de Grote Rekendag. U kunt daar in meekijken en kinderen en leerkrachten aan het werk zien. We hopen dat u zo een beetje een beeld krijgt van onze school.

Ericaschool

Ericaschool in Otterlo

Kerklaan 1

6731 BA Otterlo