school_logo.jpg
maandag
IMG-20170821-WA0026.jpg

Erica 1 opent schooljaar

Op de Ericaschool begon op maandag 21 augustus het nieuwe schooljaar. Niemand minder dan Prinses Erica de eerste kwam daar speciaal voor naar Otterlo.

Alle kinderen stonden 's morgens klaar op het schoolplein om naar hun nieuwe leraar te gaan, maar een grote strik bij de voordeur hield alle kinderen tegen. Precies om half negen klonk er trompetgeschal door de Kerklaan als teken dat de prinses in aantocht was. In een klassieke cabrio werd Prinses Erica bij de rode loper uitgezet en welkom geheten door de directrice, juf Truus Spoelder.

De prinses had voor iedere klas een heideplantje meegenomen en onder de grote strik deelde ze die uit aan vertegenwoordigers van de klassen. Daarna mochten de kinderen allemaal naar hun nieuwe klas toe.

Sommige kinderen vonden wel dat Prinses Erica erg veel op juf Miranda leek, maar dat zullen de zenuwen voor het nieuwe schoojaar wel zijn geweest.

Ericaschool

Ericaschool in Otterlo

Kerklaan 1

6731 BA Otterlo