school_logo.jpg
woensdag
informatieavond.jpg

Ouderinformatieavond

Met elkaar hebben we nagedacht over de invulling van de ouderinformatieavond. Een jaarlijks terugkerende avond waarop de leerkracht verteld en ouders luisteren.

Wij, als team, ervaren deze avond steeds minder als zinvol en voor veel ouders is het meestal ook niet heel inspirerend. Wel is het nuttig voor ouders om vragen te kunnen stellen en inzicht te krijgen. Hoe dan wel?

Dit jaar gaan de kinderen zelf aan hun ouders vertellen en laten zien, wat ze doen en hoe ze dat doen. U kunt dan de methodes en schriften bekijken, hoe uw kind op het tablet rekent en u kunt vragen stellen aan uw kind, maar natuurlijk ook aan de leerkracht.

De informatieavond is op dinsdag 26 september tussen 18.00 en 19.00 uur. U kunt zelf bepalen hoe laat u wilt komen, als het maar ergens in dat uur is.

We zijn heel benieuwd hoe de ervaringen straks zijn.

Ericaschool

Ericaschool in Otterlo

Kerklaan 1

6731 BA Otterlo