school_logo.jpg
prominent_logo.png
13
sep,
woensdag
bijna-alle-docenten-bereid-om-te-staken.jpg

Wij staken!

Zoals u inmiddels misschien al wel vernomen heeft, roept het PO-front leerkrachten op om op 5 oktober te staken. Ook wij willen dit statement naar de politiek maken en zullen dan ook meedoen met de staking. Dit betekent dat de school die dag dicht is.

 

We begrijpen dat dit voor sommige ouders vervelend is in verband met de opvang van hun kind(eren). Door nu al, in een vroeg stadium aan te kondigen dat wij meedoen, is het misschien mogelijk opvang voor uw kind(eren) te regelen. Het is namelijk niet de bedoeling dat leerkrachten de opvang van kinderen gaan doen. De BSO is gevraagd rekening te houden met het feit dat er wellicht meer kinderen gebruik zullen maken van opvang deze dag. Hierbij zijn de kosten voor de opvang echter wel voor de ouders zelf (zie informatie PO-Front, https://www.pofront.nl). Bij OOK kunt u uw kind voor deze dag via de website aanmelden.

 

Doordat de school ruime marge-uren hanteert, komt de onderwijstijd van uw kind niet in het geding en krijgen ze voldoende onderwijsuren per jaar.

 

Meer weten? Lees de bijlage.

Contactgegevens

Ericaschool

Ericaschool in Otterlo

Kerklaan 1

6731 BA Otterlo

0318-595077

ericaschool@proominent.nl

Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent