school_logo.jpg
prominent_logo.png

Buitenschoolse opvang

Samen de wereld ontdekken bij kinderopvang Doomijn

Doomijn staat voor een goede start, voor een vertrouwde basis en voor blije kinderen. Wij zien onze kinderopvang als een bron van groei en als een aanvulling op thuis. Een veilige omgeving die je zorgvuldig kiest om je kind te laten spelen en opgroeien met andere kinderen. En vooral een fijne plek om samen de wereld te ontdekken.

Zo’n goede start en uitdagende omgeving verdienen alle kinderen. Want zo jong als ze zijn, zo graag gaan ze op verkenning. Ieder kind is nieuwsgierig en uniek. Bij Doomijn krijgen kinderen daarom alle ruimte om zichzelf en hun omgeving te ontdekken. Vanuit eigen talenten en karakter: vanuit wie ze zijn Op meer dan 200 locaties – bestaande uit kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang - geven wij met ruim 800 medewerkers elke dag invulling aan onze rol als partner in opvoeding, want zo mag je ons zien. Bij Doomijn zijn alle kinderen in goede handen en zijn ze thuis in een wereld die ze vrij mogen ontdekken. Spelenderwijs en met veel plezier, want dat maakt groeien nu juist zo leuk.

Doomijn kinderopvang i.s.m. Erica school

BSO Otterlo

De BSO medewerkers vangen kinderen na een inspannende dag op school op en zorgen ervoor dat zij zich kunnen ‘ontladen’ in een omgeving en sfeer die aansluit bij de thuissituatie. Het plezier en de tevredenheid van de kinderen staan voorop. Een pedagogisch werkplan ligt aan de buitenschoolse opvang ten grondslag en dit resulteert in een goed voorbereide invulling van de buitenschoolse opvang, kwalitatief en gevarieerd. Met persoonlijke aandacht en verzorging. Na schooltijd kunnen kinderen even lekker tot zichzelf komen, een hapje en een drankje nuttigen en hun verhaal vertellen aan de leidsters. Ze kunnen aan een activiteit meedoen maar ook een rustige plek opzoeken.

Nieuwsgierig geworden naar Doomijn? Kijk op https://www.doomijn.nl/locaties/otterlo voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de manager van deze locatie: Ellen Roos. Zij kan u alles vertellen over onze mogelijkheden qua opvang die wij bieden. Ellen is te bereiken via onderstaande gegevens:

Ellen Roos-Haans
Manager Kinderopvang

e.roos@doomijn.nl

Ericaschool

Ericaschool in Otterlo

Kerklaan 1

6731 BA Otterlo

ericaschool@proominent.nl

Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent