Hieronder vindt u het complete nieuwsoverzicht.

Gepubliceerd op: 21 november 2019
De leerlingenraad Deze raad is samengesteld uit 6 leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 en zij zijn door de meerderheid van de groep gekozen. De leerlingenraad komt eens per zes weken bij elkaar onder leiding van juf Hanna. De raad kan over allerle ...
Gepubliceerd op: 8 november 2019
Beste ouders en verzorgers, Hierbij  willen wij u graag uitnodigen voor de open lesweek (voor groep 3 t/m 8) op dinsdag 14 januari 2020. Meester Arne zal zijn gymles zo aanbieden dat ouders met hun kind mee kunnen sporten.
Gepubliceerd op: 17 oktober 2019
Woensdag 16 oktober is de Kinderboekenweek afgesloten door middel van een reis door de school. Wat is er hard gewerkt aan het thema van dit jaar: Reis mee!
Gepubliceerd op: 4 oktober 2019
Woensdag 2 oktober is de Kinderboekenweek van start gegaan. Het thema dit jaar is Reis mee!.
Gepubliceerd op: 19 september 2019
Dinsdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur is er weer de jaarlijkse inloopavond.
Gepubliceerd op: 19 september 2019
Week van de Opvoeding van 7 t/m 13 oktober.
Gepubliceerd op: 19 september 2019
Wie vertegenwoordigt onze kinderen in de MR (Medezeggenschapsraad) van de Ericaschool, tijd om haar voor te stellen, wie is Miranda Boels?
Gepubliceerd op: 9 september 2019
De gymlessen zijn weer begonnen, maar wie is nou eigenlijk de gymdocent? En wat doet hij allemaal?
Gepubliceerd op: 2 september 2019
Ouderportaal Mijn School.
Gepubliceerd op: 17 juli 2019
Afscheid van de kinderen!
Gepubliceerd op: 14 juli 2019
Vrijdag 12 juli hebben wij afscheid genomen van onze collega juf Aletta Knegtering.