Hieronder vindt u het complete nieuwsoverzicht.

Gepubliceerd op: 18 oktober 2019
Op 6 november is er een landelijke staking van het onderwijs. Na de vakantie neemt de school een definitief besluit of we wel of niet deelnemen.
Gepubliceerd op: 17 oktober 2019
Woensdag 16 oktober is de Kinderboekenweek afgesloten door middel van een reis door de school. Wat is er hard gewerkt aan het thema van dit jaar: Reis mee!
Gepubliceerd op: 11 oktober 2019
Op 31 oktober start er vanuit het CJG een nieuwe training voor ouders en opvoeders. De training "Pittige Pubers" is voor ouders en opvoeders die behoefte hebben aan handvatten om met het gedrag van hun opgroeiende tieners om te gaan.
Gepubliceerd op: 4 oktober 2019
Woensdag 2 oktober is de Kinderboekenweek van start gegaan. Het thema dit jaar is Reis mee!.
Gepubliceerd op: 19 september 2019
Wie vertegenwoordigt onze kinderen in de MR (Medezeggenschapsraad) van de Ericaschool, tijd om haar voor te stellen, wie is Miranda Boels?
Gepubliceerd op: 19 september 2019
Week van de Opvoeding van 7 t/m 13 oktober.
Gepubliceerd op: 19 september 2019
Dinsdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur is er weer de jaarlijkse inloopavond.
Gepubliceerd op: 9 september 2019
De gymlessen zijn weer begonnen, maar wie is nou eigenlijk de gymdocent? En wat doet hij allemaal?
Gepubliceerd op: 2 september 2019
Ouderportaal Mijn School.
Gepubliceerd op: 17 juli 2019
Afscheid van de kinderen!
Gepubliceerd op: 14 juli 2019
Vrijdag 12 juli hebben wij afscheid genomen van onze collega juf Aletta Knegtering.