CJG: Vragen Corona?

21 april 2020

Corona

We kunnen er niet meer omheen. Er zijn al flinke maatregelen getroffen. Het overgrote deel van werkend Nederland moet zijn werk vanuit huis doen. En met een loopneus is het advies om vooral thuis te blijven. De scholen en opvang zijn al gesloten. Winkels mogen nog open blijven, maar voor hoelang? Dit betekent allemaal dat we elkaars hulp goed kunnen gebruiken.

Stel gerust je vraag

In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus staan we je voorlopig telefonisch, per mailof via beeldbellen Stel gerust je vraagIn verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus staan we je voorlopig telefonisch, per mailof via beeldbellen te woord.Heb je een vraag over opgroeien en opvoeden, neem dan contact met ons op. Ook voor vragen over de kindernoodopvang kun je bij ons terecht. Indien je in een cruciaal/vitaal beroep werkt dan is ons advies om jerechtstreeks tot de school en/of kinderopvang van je kind(eren) te wenden.te woord.Heb je een vraag over opgroeien en opvoeden, neem dan contact met ons op. Ook voor vragen over de kindernoodopvang kun je bij ons terecht. Indien je in een cruciaal/vitaal beroep werkt dan is ons advies om jerechtstreeks tot de school en/of kinderopvang van je kind(eren) te wenden.

Documenten