Ouderraad op zoek naar nieuwe ouders

26 juni 2020

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!!!

Ben jij een enthousiaste, creatieve of behulpzame ouder? Sluit je dan aan bij de Ouderraad Ericaschool.

Samen met de leerkrachten organiseren wij leuke activiteiten voor de kinderen, zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen Koningsspelen, sportdagen, schoolreizen en afscheid groep 8.

De vraag aan jou is om - samen met andere OR leden en een bepaald budget - activiteiten te organiseren, waardoor de kinderen met een grote glimlach naar huis gaan.

We vergaderen daarnaast 5 tot 6 keer per jaar op woensdagavond vanaf 20.00 uur om het nodige af te stemmen met elkaar.

We zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken!

Dus, ben je enthousiast geworden, meld je dan aan of vraag extra info op via ouderraadericaschool@hotmail.com.

Groetjes,
Annemiek, Carmen, Christa, Gea, Heidi, Marloes, Moniek, Sarina en Willemiek.