Nieuws uit de MR Ericaschool

1 juli 2020

Op 30 juni is de MR bij elkaar geweest, wij hebben gesproken over:

Formatie schooljaar 2020-2021

De afgelopen periode is er door het team, het MT, de interim directeur en de MR heel hard gewerkt om de formatie 2020/2021 met Proominent rond te kunnen krijgen. Deze is gisteren door de MR goedgekeurd. De interim directeur zal u later deze week informeren over de definitieve invulling van de formatie.

Oproep

Zonder kinderen geen school. Het leerlingenaantal loopt nog steeds terug. Wij verwachten niet direct een omslag omdat nieuwbouw in Otterlo op korte termijn niet wordt gerealiseerd. Daarom  moeten wij als Ericaschool (íedereen verbonden aan de school; directeur, team, kinderen én ouders) ons inzetten om de school te promoten en ook nieuwe leerlingen uit het buitengebied en omliggende dorpen actief te werven. Om concreet werving en promotie acties uit te werken zoeken wij een marketing en communicatief vaardig man/vrouw die deze taak op kan pakken. U kan zich aanmelden bij de directeur of de MR.

Voor nu wensen wij u een fijne vakantie!

Linda Lucas, Els Lindenbergh, Karin de Groot, Miranda Boels, Silvia van Milligen, Ilonka van Smaalen