Afscheid

17 juli 2020

Beste ouders,

Na een korte periode van interim management is het alweer tijd om afscheid te nemen van de Ericaschool en daarmee van u als ouders. Ik zie terug op een intensieve tijd waarin we met elkaar in staat zijn geweest de formatie en groepsverdeling rond te krijgen en het schooljaar op goede wijze hebben kunnen afsluiten. Ik wens het team, u als ouders en mijn opvolger Marjon Fluit met deze mooie dorpsschool een goede toekomst toe.

Tevens geef ik u een aantal studiedagen door voor het komende schooljaar. Het gaat om:

• maandag 31 augustus;
  • vrijdag 4 februari;
  • woensdag 9 juni;
  • maandag 21 juni.

Er moeten nog twee studiedagen worden ingevuld. De data hiervan hoort u zo snel mogelijk na de zomervakantie. Het ga u allen goed!

Met vriendelijke groet,

Gerold Baan, directeur a.i.