iXperium on tour

5 november 2020

Alle klassen hebben deze week een introductie gehad van het Ixperium on tour.

De kinderen werden verwelkomd door een robot! Daarna mochten de kinderen meester Meindert-Jan programmeren als een robot om een broodje hagelslag te smeren. Dat is toch nog lastig!

Na deze introductie gingen alle kinderen aan de slag. De komende dagen gaan alle groepen nog verder aan het werk met deze leuke materialen.

Er wordt gewerkt met de Osmo, de app Quiver die kleurplaten tot leven laat komen, Lego Wedo en Lego Mindstorms, er worden speciale foto's gemaakt met een Green screen, programmeren met Beebot en Bluebot.

Kinderen en leerkrachten zijn heel enthousiast!