Vervolg iXperium on tour

12 november 2020

Wat is er enthousiast gewerkt met de materialen van het iXperium!

Er zijn heel wat kleurplaten tot leven gekomen met de Quiver app op de IPad. Vogels, vlinders, vrachtwagens gingen bewegen. Wat een ontdekking!

Het programmeren met Osmo coding was eerst even uitproberen, maar dit hadden de kinderen snel door. Boeiend voor kinderen van groep 1 tot en met 8! Er werden ook figuren gebouwd met Lego Wedo, die daarna konden bewegen of verkleuren. De voertuigen van Mindstorms werden geprogrammeerd om een route af te leggen.

BIj het ondereel Greenscreen konden de kindern hele speciale foto's maken met een achtergrond naar keuze. Erg leuk om te zien!