Ouderportaal Inloggen

20 november 2020

Hier even wat informatie over ons Ouderportaal Mijn school.

Om berichten van de school te lezen moet u eerst inloggen op ons ouderportaal. Hiervoor heeft u een activeringsmail gehad. Elke vrijdag ontvangt u een mail met de berichten van de groepen van uw kind. Om deze berichten te kunnen bekijken moet u eerst even inloggen. U ziet dan o.a. de berichten en fotoalbums van de groep. Bij het onderdeel agenda ziet u de agendapunten van dit schooljaar. Als de leerkracht de optie reacties aangezet heeft kunt u ook een reactie plaatsen op een bericht. Is voor ons ook leuk!

Op zaterdag ontvangt u een mail met de agendapunten (indien van toepassing) van de komende week.

Heeft u problemen met inloggen of ander problemen wat betreft het ouderportaal kunt u contact opnemen met mij.

Anja van Tergouw a.vantergouw@proominent.nl