Bezoek Sinterklaas en zijn Pieten

4 december 2020

Vanochtend was het dan zover. Sinterklaas kwam met twee van zijn Pieten met een tractor en kar op school aan. Sint werd enthousiast ontvangen door alle kinderen op het plein. Marjon heette Sint welkom en er werd gezongen en gedanst op het lied Kado, kado.

Daarna gingen alle kinderen naar hun klas.

De onderbouwgroepen gingen om de beurt op bezoek bij Sinterklaas in het speellokaal. Deze groepen kregen ook een les pietengym van meester Arne en meester Mike. Alle kinderen hebben een Pieten diploma verdiend.

De kinderen van de bovenbouw hebben in hun klas de mooie surprises uitgepakt en gedichten voorgelezen. Het was heel gezellig! In de middag streden zij om de winst bij Erica's got talent.