Bericht Kinderopvang Otterlo

3 december 2021

Beste ouders, verzorgers.

Wat een geluk dat we terug mogen kijken op zo'n mooi Sinterklaasfeest. In de voorbereidingen hadden we best te maken met de nodige corona-perikelen. Je wilt zo graag dat alle kinderen kunnen genieten van het feest. Maar we wisten zeker dat we niet helemaal compleet zouden zijn. Maar met de Sint en de Pieten die heel Otterlo en omgeving langs zijn gegaan naar alle kinderen die vandaag niet op school konden zijn, is het hopelijk gelukt om alle kinderen een mooie Sinterklaas te geven. Ik wil via deze weg zowel de collega's als de Ouderraad bedanken voor alle inzet!

Via dit bericht wil ik u ook graag informeren betreft nieuwe ontwikkelingen in de kinderopvang in Otterlo. In de bijlage is daarover een brief toegevoegd.

Een heel goed -Sinterklaas- weekend gewenst, hopelijk in goede gezondheid en in goed gezelschap.

Hartelijke groet,

Marjon Fluit.