Pasen

15 april 2022

Vanochtend hebben de kinderen een super leuke paasviering gehad op school, mede georganiseerd door de ouderraad.

De dag begon met een paasontbijt en daarna met de huifkar naar de hei om eieren te zoeken.
Daar wat gedronken en wat lekkers gekregen en weer met de huifkar terug naar school. Wat een belevenis!

Dit alles mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren uit ons dorp!

Heel veel dank aan: O2, Stalhouderij Wouter Hazeleger, De Walhoorn, en de Veluwse Asperge Boerderij.

Truida Ribbers: bedankt dat je je ook dit jaar weer zo hebt ingezet voor de kinderen op onze school!