Koningsspelen op de Ericaschool

23 april 2022

In een koek happen, terwijl je geblinddoekt bent en de koek aan een touwtje hangt? Een puzzel maken met ovenhandschoenen aan? Een spijker ‘poepen’ in een fles? Het zijn zomaar een paar uitdagingen die de kinderen van de Ericaschool kregen tijdens de koningsspelen op vrijdagmorgen 22 april.

Het was een sportieve, gezellige morgen vol met allerlei leuke spelletjes. We mochten deze morgen te gast zijn op het sportpark ‘Het Kastanjebos’, dat was heel fijn. Om 12 uur werd de morgen afgesloten met het TopFit lied , alle kinderen konden hier nog even al hun dansmoves laten zien. Na deze dag begon voor alle kinderen een welverdiende vakantie!