Open dag Ericaschool

8 mei 2022

Heeft u het al gehoord; 11 mei is de officiële opening van KindRijk en hebben we op De Ericaschool open dag! Natuurlijk is de open dag voor ouders die onze school nog niet kennen en graag een kijkje komen nemen. Vertelt u het door?!

Tijdens de open dag zullen de deuren ook voor u geopend zijn. Van 12:00 – 12:30 uur bent u van harte welkom in de groep van uw kind. Daar wordt u een leuk programma aangeboden, waarin we graag meer laten zien van ons onderwijs. Het is de bedoeling dat u tussen 12 en 12:30 uur in 1 groep bent en niet langs alle klassen gaat. Dit komt, omdat er echt een programmaatje is voor ouders en kinderen. Van harte welkom!