Uitnodiging voor de afstemmingsgesprekken

12 september 2021

Beste ouders, verzorgers.

In de bijlage treft u de uitnodiging voor de 'afstemmingsgesprekken'. Wij nodigen u hier van harte voor uit. Na de eerste schoolweken maakt de leerkracht graag kennis met u en verkent graag met u de wederzijdse verwachtingen voor dit schooljaar.

Naast deze uitnodiging treft u ook een formulier dat wij graag deze week weer  ingevuld terug zien.

Ik wens u weer een fijne werkweek. Een bijzondere week met dinsdag het schoolreisje en woensdag de Proominent-studiedag waarop de kinderen vrij zijn.

Hartelijke groet,

Marjon Fluit.