Tip: Schaapscheerdersfeest

24 mei 2022

Beste ouders, verzorgers.

Onderstaand bericht breng ik onder uw aandacht als tip. Na 2 jaar geen scheerdersfeest te hebben gehad, hoopt de organisatie het op deze manier weer onder de aandacht te brengen bij u en de kinderen.

Hartelijke groet, Marjon.

Schaapscheerdersfeest Ede 11 juni 2022,

We mogen weer! Elk jaar op de tweede zaterdag van juni vindt het schaapscheerdersfeest plaats bij de schaapskooi op de Ginkelse Heide tegenover Juffrouw Tok en Bloem in Ede.

De scheerdersdag is een evenement voor jong en oud. Er zijn gratis activiteiten voor kinderen in alle leeftijdscategorieën. Naast het scheren van de schapen is er een roofvogelshow, een hondenshow, sport en spel en kunnen de kinderen zich laten schminken. Daarnaast is er volop entertainment voor de ouders met goed verzorgde catering, live muziek met traditionele dans, een markt, en oude ambachten. Luisteren, kijken, meedoen en beleven, het kan allemaal op deze dag! Meer informatie? Kijk op www.edeseschaapskudden.nl.

Documenten