Het nieuwe schooljaar is geopend!

22 augustus 2022

Beste ouders, verzorgers.

Wat een happening op het schoolplein vanochtend! We zijn echt het schooljaar knallend in gegaan. Er gebeurde natuurlijk van alles. De voetballers die het veld op kwamen, waren even de kluts kwijt. De goals werden verplaatst, de bal werd in de handen gepakt, er waren 3 ballen tegelijk en een speler liep het veld uit. Wat een chaos! De scheidsrechter zag het even niet meer zitten. De gele en rode kaarten vlogen om de oren. Gelukkig was daar het fluitje. Even allemaal bij elkaar. Overleg en duidelijke afspraken maken. Daarna verliep het spel een stuk beter. Gelukkig maar! Ons team is er toch echt helemaal klaar voor!

Vandaag start onze eerste unit; How we organize ourselves. Tja, hoe we doen we dat in de nieuwe groep? Zijn er afspraken nodig? Wat kunnen we dan afspreken zodat we het goed hebben met elkaar en we veel van en met elkaar kunnen leren. We gaan het onderzoeken en er komen vast en zeker veel leermomenten uit.

In de bijlage nog de opening in woord en beeld.

Fijne dag en hartelijke groet,

Marjon Fluit.

Documenten