Kinderboekenweek

3 oktober 2022

Beste ouders/ verzorgers,
Aanstaande woensdag start de Kinderboekenweek. Het thema van de Kinderboekenweek is: Gi-ga-groen. We zoeken naar de natuur in de boeken! Om de Kinderboekenweek feestelijk te openen starten wij woensdag 6 oktober met een voorleesontbijt. De kinderen nemen zelf hun eigen ontbijt mee. Dit graag meegeven in hun broodtrommel en drinkbeker. Voor een leuk verhaal in de groep wordt gezorgd. De kinderen mogen deze dag in pyjama of onesie naar school komen.
De rest van de week staat natuurlijk ook in het teken van de Kinderboekenweek. In iedere groep staat lezen en het thema centraal. De kinderen uit de bovenbouw zullen op verschillende momenten de kinderen uit de onderbouw gaan voorlezen. Op donderdag 13 oktober mogen kinderen van groep 3 tot en met 8 boeken meenemen. Er is dan een ware boeken-ruilmarkt.
Op vrijdagmiddag 14 oktober lezen de kinderen van groep 4t/m8 voor in de voorleesviering  Hiermee wordt de week feestelijk afgesloten. Voor de groepen 1 tot en met 3 wordt dit in hun eigen groep gedaan.
Wij kijken uit naar een week vol leuke, spannende en gi-ga-groene verhalen!

Hartelijke groet, de KBW-commissie