Afscheid juf Aletta met Circus Tadaa

14 juli 2019

Vrijdag 12 juli hebben wij afscheid genomen van onze collega juf Aletta Knegtering.

Bijn 40 jaar was zij werkzaam in het onderwijs. 's Morgens werd zij op het plein onthaald door alle kinderen en collega's met een speciaal lied. Zij was deze dag onze eregast.

's Morgens gingen de kinderen in groepjes een circuit langs waarbij zij de verschillende circusonderdelen gingen oefenen: jongleren, acrobatiek, ballopen, koorddansen, goochelen, fietsen.

Na de pauze werden de kinderen ingedeeld bij een onderdeel van hun keuze. Om twee uur begon een geweldige voorstelling die werd gepresenteerd door een heuse circusdirecteur (Dylan).

Het was een super leuke dag!