Afsluiting Kinderboekenweek 2019

17 oktober 2019

Woensdag 16 oktober is de Kinderboekenweek afgesloten door middel van een reis door de school. Wat is er hard gewerkt aan het thema van dit jaar: Reis mee!

In alle groepen is er uiteraard veel aandacht geweest voor voorlezen. Er is gelezen, gewerkt, geknutseld, getekend rond het thema. Zo werden er voorleeswedstrijden gehouden, verhalen geschreven, boekomslagen ontworpen en reisbestemmingen bedacht en uitgewerkt.

Donderdag 10 oktober was er een heuse boekenruilbeurs. Kinderen konden boeken kopen en verkopen voor kleine prijsjes. Dit was weer een groot succes!

Woensdag hebben de kinderen van groep 8 voorgelezen aan de kinderen van groep 1, 2 en 3. Erg leuk om te zien!

De afsluiting van deze leuke week was de reis langs de andere groepen. Zo konden de kinderen zien wat er gedaan was in de andere groepen.