ICT en Onderwijs

Op onze school wordt veel gebruik gemaakt van ICT in het onderwijs. In alle groepen werken we met digitale borden. Alle bovenbouwleerlingen werken met een eigen Chromebook en ook in de onderbouw worden Chromebooks en iPads gebruikt binnen ons onderwijs. De kinderen werken met digitale software van de methodes van rekenen, taal en spelling.

We besteden ook aandacht aan computervaardigeheden, mediawijsheid en programmeren. Kinderen leren programmeren m.b.v. Beebots en Bluebots. We hebben een Osmo waarmee kinderen verschillende oefeningen kunnen doen.