Onderwijs

Wij heten alle kinderen uit Otterlo en omgeving welkom en laten ieder van hen uitstromen op het niveau dat bij hem of haar past. Dit laatste betekent dat wij heel goed kijken wat dit ene kind daarvoor nodig heeft en dat wij alle kinderen maatwerk bieden. Omdat wij ‘samen’ belangrijk vinden, krijgt ieder kind dit maatwerk zoveel mogelijk binnen de groep. Wij werken groepsgericht waar het kan en individueel waar dit nodig is. Alle kinderen moeten de duurzame basis leggen waarop ze hun toekomst kunnen bouwen.